Grove knekkebrød


Hva er det som har gjort disse knekkebrødene så i vinden for tida? Jeg har kastet meg på bølgen, og er totalt overbevist: lettere måte å lage knekkebrød på, skal du lete lenge etter!
Inneholder verken hvetemel eller melk, er supersunne OG gode. 


Og har du litt tid og frø til overs, er dette et herremåltid for småfuglene også;) Kvirre-vitt....


3,5dl grovt rugmel
3,5dl havregryn
1,5dl sesamfrø
2dl solsikkekjerner
0,5dl linfrø
1dl havrekli
7dl vann 

Bland alle ingredienser og fordel  tynt på to langpanner.
Stekes på 190 grader med varmluft.
Etter 10 minutter skjærer du ut ønsket mengde og fasong på knekkebrødene.(pizzahjul er tingen..)
Stek videre i ca. 30 minutter.
Avkjøles på rist og pakkes i bokser.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar