Thai nudelsalat - hverdagslig smaksbombeMiddagen i ukedagene er for meg ofte planlagt. Da får vi mer tid til trening, utelek og husarbeid. Det er verdifull tid når man jobber fulltid. Noen ganger er det godt å ta middagen litt på sparket. Ikke planlegge alt. Ta det man har i skapet-prinsippet. Jeg blir like overrasket hver gang. Det går lynkjapt.
Thai nudelsalat er en nydelig anvendelig smaksbombe. Enten du lager den til middag, kveldsnack eller  serverer den i helgene med grillet scampi eller strimlet svinekjøtt. Mulighetene er mange. Ta vare på hverdagene og ikke spar den gode maten kun til helgene.

4 porsjoner
100 gr nudler
1 rød chili
1/2 rødløk
6 vårløk i skiver
2 cm frisk ingefær, revet
1 bunt koriander
1 ss fiskesaus
1 ss østersaus eller søt soya
1 ss olivenolje
2 lime
1 hvitløkfedd

Kok nudlene. Sil godt av. Kutt ingrediensene i små biter og bland i nudlene. Ha over fiskesaus, østersaus, olje og saften av 2 lime.Skjønneste rosa Nigellabolle er fra Hansen&co. En enestående, fantastisk butikk som byr på det beste innen kjøkkenutstyr, interiør, kopper og kar. Her finner du de kjente designmerkene samt puter, håndklær og sengetøy fra Lexington. Vipp-bøtter, GreenGate og NigellaLawson i fleng. Her kan man drømme seg bort, mens man skriver ønskeliste til bryllupet eller til helgen;)
Butikken er å finne i Markens gate, Kristinansand. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar