Marinerte scampi, grønnsaker og nudler










































Kjappere  måte og lage mat på, skal du lete lenge etter. Kutter du  grønnsaker og marinerer scampi på forhånd, er du klar til å spise på 10 minutter.
Her er det litt "ta-hva-man-har-prinsippet". Her er mitt forslag.

Kinakål
1 rød paprika
1 rødløk
Aspargesbønner
20 rå scampi
Frisk koriander
Nudler


Marinaden
2ss fiskesaus
1ts sesamolje
2ss østersaus
2 ss salt soyasaus
Fersk koriander
Fersk ingefær
1/2 rød chili
1 ts sesamfrø
1 fedd hvitløk


Begynn med å skrelle scampi, finhakk og bland alle ingredienser som skal i marinaden.

Kutt resten av grønnsaker i strimler.
Stek scampi (ikke marinaden), og ta de opp av woken før du har i grønnsakene. Stek grønnsakene på høy varme. Jeg bruker en wok, men det er ikke nødvendig.
Tilsett scampi og resten av marinaden.
Bland i ferdig kokte nudler. Server:)























1 kommentar:

  1. Så enkelt og så nydelig smak. Kuttet ut kinakål og aspargesbønner.

    SvarSlett