Syndig sandwich - gap opp!














































Kveldsmat er enkel lykke. Men syndig nok til at man får dårlig samvittighet for å ha spist seg stappmett rett før leggetid midt i uken.
Denne varianten ble til litt underveis, så her kan du selv bestemme hva du vil ha på, etter hva du liker best.
Men her er min syndige variant. Servert med chili- og dilldressing:

1 person
3 skiver landbrød
Brie
Tomat
Spekeskinke
Paprika
Dijon sennep
Salat/ruccola
Avocado

Chili- og dilldressing:
1 boks lett rømme eller creme fresh
Litt majones
1 frisk chili
1 neve dill
1 fedd hvitløk
Salt, pepepr
1 ts hvitvinseddik
1 klype sukker
Sitronsaft

Begynn gjerne med å lage dressingen. Finhakk og bland alle ingredienser.

Smør skivene med sennep og grill dem gylne i en grillpanne eller stekepanne. Kutt halvsiden av paprikaen og grill på samme måte som med brødskivene. salt og pepper. Avkjøl på kjøkkenpapir.

Kutt den grillede paprikaen i skiver og legg lagvis sammen med resten av ingrediensene på to skiver. Ha på ønsket megnde dilldressing.
Topp det hele med tredje skive, og del sadwichen i to. Bruk gjerne trespyd for å holde det hele litt på plass.











































God fornøyelse:)

1 kommentar:

  1. Etter en del påskedager og mye grill/tur/pølsemat, var dette en herlig avkopling på en nydelig påskeaften! ;O)
    OG at vi ikke hadde alle de gode ingrediensene(sukk), gav oss bare et kikkkspark til å vrenge hodet og grave dypt i skuffer og kjøleskap! Deilig inspirasjon!

    SvarSlett