Laks med kremet fullkornpasta










































Det enkle er ofte det beste, og da ender det ofte på laks. Særlig i ukedagene. Super anvendelig fisk og full av smak. Retten er mild og god, så selv de yngste rundt bordet vil spise opp her...

Tilsetter du litt god karri, når retten enda nye høyder. Prøv da vel!

4. personer

Beregn minimum 1 fiskefilet pr. person
500 gr pasta, fullkorn
2 gulrøtter
1 rødløk
1 rød paprika
Fløtemelk
Salt og pepper
Sitronsaft

Starte med å koke pasta.

 Kutt grønnsakene i grove biter og stek blanke. Hell over fløtemelk. Halvparten melk og fløte. Her må du avgjøre mengde etter ønsket konsistensen du liker best.
Laksen kutter du i gode terninger og tilsetter fløtesausen. Salt, pepper og sitronsaft.
Legg på lokk og la alt trekke i ca 3 minutter. Vend tilslutt i nykokt pasta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar