300 g kokesjokolade
100 g smør
3 dl sukker
4 stk egg
1 kopp espresso kaffe
2 dl hvetemel
1 neve valgfri nøtter, gjerne cashew
melis
Smelt 200 gram av sjokoladen og smøret i vannbad. Rør inn sukkeret.
Knekk og rør inn ett og ett av eggene. Ha i kaffe.
Sikt inn melet og rør det godt inn.
Knekk opp resten (100 gram) av sjokoladen i biter og ha i røren. Finhakk nøtter og ha over tilslutt. Stek i ovnen på 160 grader i ca 30 minutter.
Skjær opp i biter og dryss gjerne over litt melis.
Knekk og rør inn ett og ett av eggene. Ha i kaffe.
Sikt inn melet og rør det godt inn.
Knekk opp resten (100 gram) av sjokoladen i biter og ha i røren. Finhakk nøtter og ha over tilslutt. Stek i ovnen på 160 grader i ca 30 minutter.
Skjær opp i biter og dryss gjerne over litt melis.
Server med pisket fløte med vaniljesukker eller is.
Takk for at du delte denne saftige fristelsen! Den er notert rett på "lovehandlesene". ;O)
SvarSlettGleder meg til å prøve den ut!