Sløyfekylling











































Denne kyllingen gjør meg litt mo i knea....Rett og slett fordi den byr på så utrolig mye smak, og blir alltid vellykket. Fyll den med ditt favorittfyll og urter, knyt igjen, og stekes på grillen eller i ovnen.
Superenkelt og gjestene dine vil be deg om å bli for alltid!

Sløyfekylling
Beregn 1 kyllingfilet pr. person. Eller mer....
Rødløk
Frisk chili
Revet ost, jarlsberg, mozarella, cheddar
Fetaost
Litt olivenolje
salt og pepper
Hvitløk
Oliven eller Oliventapenade
Friske urter

Her er et lite forslag på hva du kan ha i. Du bestemmer selv, men jeg finhakket og moste alt dette sammen. 
Lag et snitt i kyllingfileten på langsiden, og ha i rikelig med fyll. Knyt igjen med et husholdningstau som tåler varmen. 
Denne varianten er veldig gøy å lage med biffkjøtt også.

Kyllingen stekes i 5-6 minutter under lokk. La hvile litt under folie. 

 

3 kommentarer:

  1. Hei! Magne fra VG her. Nå har jeg lagt innlegget ditt som helgens anbefaling på Lesernes VG, kanskje poster jeg det på Facebook http://www.facebook.com/lesernesvg og twitter http://twitter.com/lesernesvg også :-)

    SvarSlett
  2. Hallo, Æ ville bare sei at det dærre "husholdningstauet" tåler vældig lite i fårhåld te skikkeli garntrå! Det æ det kjærringa bruke.
    Mvh. Feskarlars.

    SvarSlett
  3. Dette hørtes utrolig godt ut.Elsker kylling og nå fikk jeg et nytt tips.Takk takk:)

    SvarSlett