Under åpen himmel












































Fyll opp kasser med god drikke, ferdiglaget mat, puter, pledd og krabbesnøre. 
Vi er klare for piknik!
Det er noe befriende ved å spise ute. Ja, selv på vinteren, når det er så kaldt på fingrene at man kan holde den svidde pølsa uten å brenne seg. Selv da smaker maten spesielt godt.

Poenget er ikke å dra så lang for å være på piknik. Om du tar båten, sitter på ei brygge eller rett og slett er i hagen, spiller ingen rolle. Det er opplevelsen, samværet og maten som betyr noe.

Tenk praktisk når du pakker til slike utflukter. Veldig greit å ha ei kasse til all maten og tilbehør. Og lag gjerne mat som egner seg greit på glass, spyd og i boller eller bokser.

Klikk på lenkene under, så kommer du til oppskriftene:

Oliventapenader og diverse brød og kjeks
Jordbær og ananas med pistasjekrem


























































































































































































































































 

5 kommentarer:

  1. Dette så bare helt SUPERGODT ut!

    SvarSlett
  2. Heisann!!

    Nydelige bilder og delikat mat..Kommer snart tilbake,her var det mye lekkert:)

    Ha en fin helg!!

    SvarSlett
  3. Flotte bilder! Er de fra Hammervold på Justøya?

    SvarSlett
  4. Takk, Cecilie:) Nei, bildene er fra bukta litt før Hammervold.

    SvarSlett